16 nov. 2011

Nail Polish - Bubble Gum Pink ELF

Swatch:
Oja ELF nuanta - Bubble Gum Pink

Review:
*Nuanta ojei Bubble Gum Pink de la ELF (fig.1) m-a cucerit imediat cum am vazut-o. Exista oare un roz mai ¨bombonel¨ decat acesta? E o culoare finuta si totusi intensa. 
*Datorita faptului ca e mata si are o acoperire medie e mai greu de aplicat pe unghie; intinderea ojei pe suprafata unghiei trebuie realizata cu mare grija, deoarece altfel, veti obtine dungulite inestetice pe toata suprafata acesteia (fig.3). 
*De asemenea, recomand aplicarea ojei in doua straturi, iar mai apoi, un strat de lac de unghii pentru a-i oferi stralucire unghiei si a-i prelungi durabilitatea... la probabil o saptamana... asta daca nu prea va omorati cu spalatul vaselor sau mai stiu eu ce treburi casnice :P Fara stratul de lac aplicat deasupra, oja va rezista cel mult 3 zile.
*Un lucru pe care nu l-am putut ierta celor de la ELF in legatura cu aceasta oja... este faptul ca dupa cateva zile de la folosire se stratifica nuantele in sticluta (fig.4 observati nuanta de roz deschis de la jumatatea inferioara a sticlutei, dunga alba si rozul mai inchis in partea de sus), ceea ce ma duce cu gandul la: oare cat de buna e calitatea acesteia? Trebuie agitata foarte bine sticla inainte de aplicare, pentru uniformizarea nuantei _bonbon_.
* Cu toate acestea nu pot spune ca regret faptul ca am achiztionat-o; imi place foarte tare culoarea, insa sincera sa fiu, nu o voi mai cumpara pe viitor. Probabil voi incerca sa gasesc aceeasi nuanta de la alta firma.
*O puteti gasi pe site-ul: http://www.eyeslipsface.com.ro  la pretul de 8 ron.

                            fig.1                                                                             fig.2

                                               fig.3                     


 
                                               fig.4


Roasted Orchid
Produse:

*Paleta Manly 120*Culoarea nr.6 a rezultat din
amestecul nuantelor 5, 4, 3 si 2.

*Culoarea nr.8 = Creion fard Lilac Metal, Very Me, Fashion Metallics de la Oriflame
(vezi la Review and Swatch)

*Pe conjunctiv am aplicat creionul
Sugar Plum, Glimmerstick Diamonds de la Avon
(vezi la Review and Swatch)

*Rimelul este de la Avon - Super Shock Max Mascara

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...