20 nov. 2011

Review - Sephora Lip Primer

Review:

             Se aplica pe buzele hidratate, inainte de conturul de buze si ruj. Are o consistenta cremoasa, usor lipicioasa si mentolata. Nu rezista mai mult de 1 h pe buze, insa, avand in vedere ca este singurul lip primer incercat de mine pana acum... sunt decisa sa-i acord o sansa insa... oricum, va trebui sa il folosesc mai mult timp inainte de a ma pronunta definitiv asupra lui :D
Pret: aprox.40 ron
Poate fi achizitionat din magazinele Sephora

Review*Swatch - ELF Eyelid Primer

Review:

               Primerul de pleoape de la ELF are o consistenta usor apoasa, se intinde extrem de usor si se absoarbe imediat in piele. Este necesara aplicarea unei cantitati mici pentru maximum de eficacitate (vezi fig. 3). Daca aplicati prea mult, acesta se va strange in pliul pleoapei iar daca aplicati prea putin, nu va avea efectul scontat. 
                   Cred ca se numara printre cele mai bune primer-e de pleoape la asemenea pret; bineinteles cele mai bune sunt cele de la Urban Decay, Too Faced si MAC dar au preturi mai piperate, de la 80 ron in sus.
                   Raportand calitatea la pret, pot spune cu mana pe inima ca primer-ul de la ELF este cel mai bun. Rezista cel putin 12 h pe pleoape fara nici o problema; cel putin mie, nu mi s-a intamplat sa mi se stranga fardul in pliul pleoapei sau sa se estompeze din intensitatea fardului.

 Recomand cu caldura acest produs ! :)


Pret: 18 ron
Puteti achizitiona prudusul de pe site-ul:
http://www.eyeslipsface.com.ro/products_ro_3_13_0_177_23-Primer-pentru-ochi.php

Swatch:
  fig.1 

    fig.2

    fig.3

Review*Swatch - ELF Concealer

Review:  

            Corectoarele au o consistenta cremoasa, sunt usor de intins si au acoperire medie. Atentie, insa, nu le aplicati decat pe pielea foarte bine hidratata, altfel nu se vor intinde bine si vor creea un efect de ´creta´. 
            Pensula este mult prea mica pentru a o folosi pe suprafete intinse cum ar fi pungutele de sub ochi, insa e minunata pentru aplicarea localizata, pe cicatricile lasate de cosuri sau pe punctulete rosii.
            Este imperativ sa dezinfectati imediat pensula cu care aplicati corectorul pe zonele cu probleme, pentru a nu lasa ocazia ca bacteriile sa se dezvolte printre perisorii acesteia.

Pret: 18 ron
Puteti achizitiona paleta de pe site-ul:   www.eyeslipsface.com.ro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...