10 dec. 2011

Starry Night - Nails

         :) ... si pentru ca in postarea de mai devreme am vorbit despre oja de la Sephora - nuanta Black Strass, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa ´condimentez´ un pic manichiura cu ceva mai mult sclipici :p
Eu am folosit ce aveam la indemana si anume un lac transparent cu sclipici argintiu de la Golden Rose, puteti folosi orice fel de sclipici doriti :D
         Am aplicat un strat de oja nuanta Black Strass (Sephora) apoi, dupa acesta s-a uscat bine, am adaugat un strat de lac cu sclipici (Golden Rose) si apoi un lac transparent (Oriflame) pentru a-i mentine stralucirea si a proteja manichiura (SFAT: nu incarcati excesiv unghia cu multe straturi de oja, va tine mai putin pe unghie si va arata absolut grotesc, fals).
         Imi place la nebunie cum a iesit... ma duce cu gandul la noptile instelate de vara ;)


OPI Glittery-Black Nailpolish by Sephora

Review:
          Black Strass Nailpolish by Sephora mi se pare o oja foarte buna, desi am citit cateva review-uri pe blogurile de la noi, spunand ca ojele marca Sephora nu rezista pe unghie mai mult de 2 zile. Sincera sa fiu, deocamdata doar pe aceasta am incercat-o, marca Sephora, dar mi se pare excelenta.  Poate ca depinde mult si de felul in care o aplici... de obicei, aplic doua straturi pe unghie, apoi un strat de lac transparent peste, pentru extra stralucire si protectie.
           Ca sa intru in detalii, nu am avut nici o problema cu ea, am facut curatenie prin casa, am spalat o multime de vase, am facut de mancare si ... nimic.. totul e intact. Deja o am de peste 5 zile pe unghii. Poate ca fetele care au scris review-uri negative au folosit o baza pentru unghie slaba calitativ sau poate au un alt tip de unghie (cele subtiri sau care se exfoliaza des nu suporta prea multe tipuri de oja pe ele, aceasta se crapa sau sare de pe unghie); pentru tipul meu de unghie, aceasta oja e foarte buna :)
            In pozele de mai jos, am aplicat un singur strat de oja si nu am nici lac transparent peste. Dupa cum se vede, culoarea este absolut divina, nuanta fiind exact ca in sticluta, inca de la primul strat.

Swatch:Giveaway by Denisa

Makeup and Beauty by Denisa - Giveaway

Denisa ne face cadou o paleta Sleek, la alegere. Tot ce trebuie sa facem este sa urmam pasii specificati aici:
http://makeupandbeautytricks.blogspot.com/2011/12/sleek-x-mas-giveaway.html

Deadline: 24.12.2011


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...