12 dec. 2011

Vopsea Wellaton Mousse by Wella

Review:  
          Vesti bune... vopseaua spuma de la Wella a aparut in sfarsit in magazine si este la un pret cat de cat accesibil, aprox. 28 ron. In cutie veti gasi un tub cu pigment (eu am ales negru), un tub cu tratament concentrat (fff bun), o sticluta cu oxidant (in care veti turna ulterior pigmentul ), o pompita (se va atasa de sticluta cu oxidant), o pereche de manusi (foarte bune calitativ) si bineinteles, instructiunile.
           Prima oara cand am vazut reclama, m-am gandit ¨wow, ce bine, in sfarsit, o vopsea pe care mi-o pot aplica singurica, acasa, fara sa mai curga peste tot, fara sa mai trebuiasca sa imi fac o mie de carari in cap si sa o pieptan pe par pana ma plictisesc¨. Intr-adevar, procedeul a fost foarte simplu: mi-am pus manusile (seamana cu cele chirurgicale, sunt dintr-un cauciuc foarte finut) pe urma am turnat pigmentul in sticluta cu oxidant si am amestecat bine pana la omogenizare. Apoi am asteptat 1 min pana ce amestecul din sticluta s-a transformat in spuma, am insurubat pompita si apoi l-am aplicat pe par, ca pe sampon.
           Datorita consistentei spumoase, vopseaua se intinde foarte usor pe par, ceea ce o face sa fie economica. Eu am parul foarte lung, pana la mijloc, si ultima oara cand m-am vopsit, am avut 3 tuburi de vopsea (tot de la Wella) ca sa-mi ajunga pentru tot parul, mai exact, 2 tuburi jumate. Ei bine, acum... SURPRIZA... am folosit doar un tub de vopsea spuma :) :) :) Inca nu imi vine sa cred... in ce hal imi imbacseam parul cu vopsea... doar din simplul motiv ca nu se intindea eficient !
           Apoi am asteptat 40 min, am spalat parul cu mult sampon, am clatit pana ce apa a fost limpede, am  aplicat tratamentul pentru protejarea parului si fixarea culorii, iar dupa 3 min am clatit.
          Vopseaua spuma Wellaton este permanenta, nu se ia dupa cateva spalari. Contine amoniac.

Recomand !!!

  
Swatch:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...