21 ian. 2012

Brushes I Can't Live Without

Hello ladyes,
Astazi voi vorbi despre pensulele de care nu ma pot desparti sub nici o forma :D

Review:

Pensula F80 - Flat Top Synthetic Kabuki from Sigma

Este ideala pentru aplicarea fondului de ten. Din cauza faptului ca are perisorii foarte fini si densi finish-ul este unul foarte natural, spre deosebire de pensula traditionala pentru aplicarea fondului de ten (cea sintetica, cu perii lungi si fermi) care lasa un finish cu ¨dare¨, usor dungat. Pentru un timp, credeam ca pensula sintetica DuoFibre Stippling este cea mai buna, asta pana am incercat F80 de la Sigma :)

Iata cum o descriu cei de la Sigma:
F80 - Flat Kabuki Ideal for all over application of liquid and cream formulas in large and mostly flat areas of the face, such as the forehead, temples and cheeks. This brush is perfect to seamlessly buff foundation onto the skin. (http://www.sigmabeauty.com/Synthetic_Kabuki_Kit_p/smax04.htm)

O puteti achizitiona la pretul de 72 ron de pe: http://pensulesigma.blogspot.com/


 Pensula F84 - Angled Top Kabuki from Sigma


Eu o folosesc pentru aplicarea blush-ului, a pudrei bronzante sau a pudrei de contur. Lasa un aspect flawless :) Este de asemenea, foarte densa si pufoasa.


Cei de la Sigma spun:
F84 - Angled Kabuki The angled shape of this brush eases the application and blending of cream blushes onto the cheeks. It can also be used to apply and blend contour shades on the hair line, cheek bones and jaw line.

O puteti achizitiona la pretul de 72 ron de pe: http://pensulesigma.blogspot.com/
   
         Pensula P82 - Pecision Round from Sigma

Aceasta pensula este ideala pentru aplicarea primer-ului pe pleoape, a anticearcanului, iluminatorului, pentru acoperirea cu precizie a imperfectiunilor si a zonelor unde nu se poate ajunge cu pensula mare. Este foarte densa si finuta.

Parerea celor de la Sigma: 
P82 - Precision Round The rounded top was designed to mimic your fingertips, making this brush ideal to apply eye shadow primers. It can also be used for the precise application of highlight shades on the bridge of the nose, cheek bones and cupid's bow.

 O puteti achizitiona la pretul de 62 ron de pe: http://pensulesigma.blogspot.com/


               Per ansamblu, sunt pensule de o calitate extraordinara si isi merita toti banii. Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost un pic reticenta, mai ales ca nu au un pret tocmai acceptabil. Insa, am zis, hai sa incerc, trebuie sa fie ceva de capul lor, din moment ce toata lumea le lauda :D In plus, cu o ingrijire adecvata (curatare dupa fiecare utilizare si spalare corespunzatoare 1 data pe saptamana, uscare inclinata ) isi vor pastra calitatea multi ani de zile. Asa ca achizitionarea acestor produse poate fi considerata o INVESTITIE, mai ales daca sunteti make-up artist.


Urmatorul buget il voi aloca pensulelor F86 - Tapered Kabuki, F82 - Round Kabuki si P86 - Precision Tapered

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...