10 feb. 2012

Naked 1 Palette by Urban Decay

Am achizitionat-o cu 230 ron (68$) de pe site-ul: http://pensulesigma.blogspot.com/2012/02/cadouri-de-sf-valentin.html  sau puteti intra pe pagina de facebook:  http://www.facebook.com/pensulemachiaj.

Va recomand cu incredere acest site, produsele sunt originale.

pentru a vedea deosebirea dintre un Naked original si unul fake. De asemenea, am facut cateva poze mai explicite ale produselor pentru a va convinge.

Review:
*Intr-adevar, s-au spus o multime de lucruri despre ea. Tot ce pot sa fac e sa vin si sa va intaresc parerea pe care probabil o aveti despre paleta. Este minunata... ar trebui sa fie nelipsita din colectia de machiaje a oricarei femei. 
*Calitatea fardurilor este exceptionala; si sincera sa fiu prefer sa dau 230 ron pe o paleta cu  12 farduri de o calitate foarte buna (+miniprimer-ul si pensula sau creionul dublu) decat sa-i cheltui pe alte farduri individuale (oricum nu reusesc sa termin niciodata un fard mono.. pur si simplu expira pe sfert consumat) sau palete de o calitate indoielnica sau net inferioara. M-am saturat de astfel de compromisuri! Mai bine putin si bun, decat mult si prost.
*Tonurile sunt perfecte pentru un everyday makeup.
*Textura fardurilor e usor cremoasa, fina, se blenduiesc si se aplica ´in no-time´.
*Mini-primer-ul este excelent; uniformizeaza usor nuanta pleoapei. Fixeaza fardul pentru a nu se strange in pliul pleoapei si intensifica nuantele fardurilor.
*Pensula este ideala pentru aplicarea sclipiciului si a fardurilor crema, eventual mult mai cremoase decat acestea din paleta. Pentru aplicarea acestora folosesc alt gen de pensula.


 Swatch:
*lumina artificiala, blitz
*lumina naturala, fara blitz *lumina artificiala, blitz

Manichiura Gel UV / Acril - 35 ron

Pentru toate fetele din Giurgiu, de pe 9.02.2012 pana pe 14.02.2012, Lili (Unghii-false Giurgiu) ofera super reducere la manichiura cu Gel UV / Acril, de la 65 ron la 35 ron !!!

O puteti gasi pe pagina de facebook:
sau pe adresa de mail:  unghii4u@yahoo.com

Eu am fost ieri la ea si  mi-am facut un french permanent cu model pe inelar.
Va las cu pozele :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...