2 apr. 2012

Grey Makeup - Sephora Palette


Nude Makeup - Sephora Palette

Sephora Palette


Review:
*Aceasta mini paleta am luat-o de la Sephora in preajma sarbatorilor de iarna la un pret redus de 35 ron de la... nu mai stiu sigur, cred ca de la 65 ron.
*Avand in vedere ca ai 9 farduri, un blush si 4 glossuri toate in travel size, mi s-a parut SUPER afacere.
*Acestea vin ¨impachetate¨ intr-o mini sacosica clasica Sephora, fiind foarte bine plasate in paleta, how cute is that ?
*In totdeauna am fost de parere ca testand produsele mini/samples/mostrele, iti poti face o idee mai buna despre produsele de machiaj, astfel incat sa poti pune in balanta daca acestea isi merita banii sau nu ;)
*Blush-ul este ok, se blenduieste bine si e neasteptat de pigmentat (pigmentare medie- vezi swatch)
*Glossurile sunt super ok, din nou, neasteptat de pigmentate (roz si rosu), ma asteptam ca d-abia sa se observe pigmentul. Nu sunt lipicioase, referitor la consistenta... as putea spune ca sunt ca o pasta subtire, putin opaca.
*Nuanta fardurilor m-a cucerit de la prima vedere. Ca si swatch sunt superbe, insa... au o consistenta si un finish usor pudrat si nu se blenduiesc ideal, nu se compara cu cele de la Urban Decay. Insa rezista ore intregi pe pleoape, aplicate peste un primer bun.
*Per ansamblu, e o paleta care cred ca ar trebui sa o detina fiecare fata, este excelenta pentru calatorii, chiar si sa o purtati zi de zi dupa voi in portfard, este accesibila iar culorile sunt super.
                                                               Va las cu pozele :) Swatch:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...