8 apr. 2012

Lipstick Colour Style - Pink Kiss by Avon


Colour Style Lipstick - Blonde Sun by AvonStudio Artist Powder by Oriflame

Review:
*pudra este in nuanta Illuma Flair
*este o pudra ok, are o mireasma subtila, nu e deranjanta, insa finish-ul nu este unul de high-end, cum este cel oferit de pudra Revlon ColorStay, care lasa un ten fin si la aspect si la atingere.
*nu mentine tenul mat (eu am tenul mixt) mai mult de 3 ore.
*nu cred ca as mai achizitiona-o din nou, pentru ca este obisnuita, nu iese in evidenta cu nimic ca si produs.
*din cauza pretului mic, este accesibila tuturor, insa daca va puteti permite o pudra la un pret ceva mai mare (Revlon, Maybelline) se merita sa le achizitionati pe acelea, mai ales ca o pudra va tine cateva luni de zile.

 Swatch:

Sigma Brush Cup Holder - Make Me Crazy

         De multe ori mi s-a intamplat sa imi iau pensulele in portfard, pentru ca nu aveam ceva mai potrivit in care sa le transport. Am cautat online si am vazut seturile de la Sigma cu Cup Holder dar erau prea scumpe... pana intr-o zi, cand am prins o super oferta, pe site-ul: http://pensulesigma.blogspot.com/ , unde se vindea separat e pensule, asa ca am profitat de ocazie :) din pacate, nu mai stiu exact cat am dat pe el, cred ca 80 ron, acum vad ca e la pretul de 95 ron, oricum, isi face toti banii (apropo, suportul nu este din colectia celor mici, travel size, ci este din colectia celor normale, dupa cum se vede, este destul de inalt)
      Este ideal pentru calatorii, deoarece perisorii pensulelor nu se indoaie, nu se ciufulesc, nu se prafuiesc, totul ramane intact pe durata calatoriei :D iar mai apoi il desfaceti si puteti tine pensulele frumos depozitate pe birou.
          In cateva cuvinte, este solutia ideala/eleganta pentru a va depozita/transporta pensulele de machiaj (chiar si creioanele de buze sau de ochi).

De Ziua Florilor...

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare !!! 
Sa aveti o primavara minunata 
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...