18 apr. 2012

How do you curl your lashes?

        Dupa o cautare amanuntita prin ceea ce se gaseste la noi in Romania, am redus metodele de ondulare a genelor la numai 4 si anume: 1. clestisorul obisnuit (metoda mecanica de curbare a genelor, in poze e prezentat clestisorul de la ELF, pret aprox. 8 ron)
                                                  2. bagheta electrica (metoda de curbare pe baza de incalzire a genelor, functioneaza pe baza de baterii, cel din poze e de la Sephora, pret aprox.60 ron)
                                                  3. clestele mecanic-electric (metoda mixta intre cele prezentate la punctul 1 si 2, este de la Oriflame, pe baza de baterii, pret aprox.70 ron)
                                                 4. ondularea semipermanenta a genelor 
      Ultima  metoda nu am incercat-o, dar am vazut o prezentare succinta la televizor si pe youtube, prin urmare nu ma pot pronunta in privinta ei. Aceasta implica niste 'bigudiuri' ce se aplica pe sub gene, acestea fiind umezite cu o solutie de permanent (cred ca e asemanatoare cu metoda pentru coafura permanent) pentru mai multe detalii aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vFRRFTCLsB8&feature=related
 285 ron, site: http://www.rimeri.ro/set-de-modelare-a-genelor-rimeri?


325 ron, site:  http://www.rimeri.ro/ondulator-gene-pentru-perioada-indelungata-eyelash-perm-reflectocil?

Review:
          *Dupa ce le-am incercat pe toate, am ajuns la concluzia definitiva si irevocabila ca metoda cea mai eficienta de ondulare a genelor este cu clestisorul banal (avand si efectul cel mai de durata).
          *Bagheta de la Sephora mi se pare ca se incalzeste foooarte greu, cam in 1min chiar 2min (va dati seama ca a ajuns la temperatura ideala, atunci cand punctuletul verde se face galben) si creaza o usoara senzatie de discomfort, mai ales ochilor care nu sunt bine umeziti.
         *Temperatura la care ajung micile rezistente nu este deloc mare (cel putin nu in cazul celui incercat de mine de la Sephora), asa ca nu riscati sa va ardeti pleoapele, in cazul in care le atingeti din greseala.
         *Am incercat sa ondulez genele si inainte si dupa aplicarea rimelului si am observat ca in primul caz, genele se onduleaza usor dar isi pierd foarte repede forma, chiar daca aplici imediat mascara; in al doilea caz, se onduleaza mai greu si se lipesc intre ele, nu rezista foarte mult bucla. Parerea mea e ca ar fi bun de purtat in portfard, pentru retusuri (ptr re-ondulare). Rezultatul calitate/eficacitate - pret este dezamagitor.
         *Cu privire la cel de-al treilea este un instrument de tortura! :)) fara gluma,  puteti vedea din poze, este foarte mare ca si dimensiuni si foarte greoi de utilizat, plus ca imi prinde pleoapele si cele doua rezistente de pe cleste se blocheaza de cele mai multe ori si se incalzesc mai tare decat bagheta de la Sephora, nu indeajuns sa arda, dar e mult mai inconfortabil... vaaai....nu am cuvinte... este oribil. Punct.
            Asadar, va las cu pozele...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...