2 aug. 2012

Individual Eyelash Extensions - Ardell Dura Lash


           Buna fetelor, asa cum am promis, am revenit cu un review despre extensiile de gene
(Ardell Dura Lash 21 ron, achizitionate de pe site-ul: http://www.genefalse.ro/Extensii-gene/Extensii-de-gene-Ardell-Duralash-REGULAR-%28medii%29/ ).
          Multe dintre voi poate isi pun intrebarea: prin ce se deosebesc extensiile de gene (genele fir cu fir) de genele manunchiuri ? Extensiile sunt fire individuale care se lipesc fiecare pe cate o geana naturala, pentru a-i conferi volum si alungire celei naturale si pot fi pastrate pe timp nedefinit (pana cade geana naturala); pe cand genele manunchiuri, sunt formate din mai multe fire unite/lipite la capat, se aplica intre genele naturale (ptr un look cat mai natural) sau pot fi aplicate deasupra liniei genelor naturale; durabilitatea acestora e mai mica, de pana la 3 sapt (am reusit eu... cu mici ajustari)

Review:
*  Va spun din experienta ca aplicarea extensiilor este un adevarat chin, in cazul in care doresti sa le aplici cuiva; in cazul in care vrei sa ti le aplici singurica... e aproape imposibil, eu una nu am reusit si am avut tone de rabdare... de aceea nu veti avea swatch-uri :(
* Sincera sa fiu, ma asteptam sa fie cat de cat greu, dar nu asa... extensia de la Ardell e de fapt formata din cateva firicele unite la capat (pastrand totusi aspectul de extensie) ceea ce face ca extensia sa fie foarte grea si sa alunece de pe geana naturala (mentionez faptul ca am asteptat pana ce lipiciul s-a ingrosat un pic si am degresat adecvat atat genele cat si pleoapele).
* In tutorialele de pe YouTube veti vedea ca extensiile sunt pur si simplu formate dintr-un fir de par, nu ca cele de la Ardell si se lipesc relativ usor pe firul de geana natural. Pare intr-adevar a fi un procedeu greu fiind totusi executat de un profesionist, dar e cumplit cand incerci tu... :))
* In sfarsit, nu o sa mai achizitionez asa ceva, prefer sa raman la genele manunchiuri, avand in vedere ca m-am obisnuit cu aplicarea lor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...