26 nov. 2012

Bigudiuri Electrice - Remington H0747

Bigudiurile se pot gasi pe site-ul: http://www.altex.ro/produse-electrocasnice/sanatate-si-intretinere/bigudiuri-electrice  la pretul de 140 ron.

Review:
*setul e format din 8 bigudiuri mici si 4 mari, fiind insotit de 12 clipsuri si 12 clame in forma de U
*bigudiurile au invelis ceramic, miezul de ceara si functie de conditionare ionica
*au indicator luminos _porit si gata de utilizare
*se incalzesc rapid, in 2 min
*au garantie 2 ani
*ca si modalitate de aplicare, recomand ca suvita de par sa fie lata cel mult cat e banda calda de pe bigudiu si sa il aplicati ori de la jumatatea suvitei, rasucind spre radacina si apoi sa rasuciti spre varfuri, pentru a nu deteriora radacina, ori sa il aplicati de la radacina (ptr un plus de volum) si sa le rasuciti spre varfuri. Eu, cel putin, avand parul des, a trebuit sa impart suvitele ceva mai late/ mai groase ca sa nu pierd timpul si sa imi ajunga toate bigudiurile. In cazul meu (ptr tipul meu de par), am observat ca portiunea de suvita care intra in contact direct cu banda calda, tinde sa se usuce (probabil se deshidrateaza din cauza caldurii emanate care actioneaza timp indelungat), bigudiurile fiind usor fierbinti . Pentru un efect de volum in partea de sus, eu rasucesc suvita in jurul bigudiului de la radacina inspre varfuri.
*daca aveti parul lung si drept, efectul de volum se va diminua iar buclele se vor lasa in scurt timp; daca totusi doriti sa renuntati la ondulator si sa folositi aceasta metoda de ondulare, mai putin invaziva, recomand tunsoarea in scari, va pastra volumul exact unde trebuie, iar buclele vor rezista mai mult timp.
*in concluzie, cred ca orice femeie ar trebui sa detina un set de bigudiuri (electrice sau traditionale), pentru cazurile in care doreste sa obtina volum de la radacina. Consider ca e o metoda mai putin agresiva decat tapatul parului la radacina sau aplicarea produselor cosmetice direct la baza parului. Eu, cel putin nu suport sa aplic spuma la radacina sau sa imi simt parul incurcat, tapat, asa ca ptr mine e ok doar volumul natural, obtinut din bigudiu.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...