Contact Lenses

For full review and lots of swatches search the post Contact Lenses in _Labels_ (etichete).

- Desio contacts in ¨Innocent White¨ -


Hello dolls, today I'm gonna talk to you about contact lenses, the best ones I've ever tried so far.
When I say the best, I'm referring to:
 • color payoff , its amazing how light they look on my dark brown eyes,
 • they look natural, first, the color on them is dispersed in a matter that it would blend perfect with the natural eye color, although they are opaque and second, their diameter is around 14 mm which is a perfect size for a normal eye
 • they are comfortable to wear, they are very soft and they don't scratch or hurt your eyes at all
 • I have no problems wearing them at night or in a dim light room. As you might know, there are a lot of colored contact lenses on the market that have a very narrow clear circle for the pupil and when your pupil dilates when dealing with dim light, your vision tends to get blurry. Fortunately, Desio contacts don't have this problem, U can wear them comfortably in any light ambient.
I would say thee only downside is they are recommended for 3 month usage :D It would have been nicer to be able to wear them for at least 6 months ;p
When i opened the package and saw them, they were a pale greyish/white and I thought: 'ohh, these are way to white, they won't look natural at all' and I was thinking about returning them and get another color. But then I remembered all the swatches I've seen online and they looked so good, so I decided to give them a try and opened them. When I placed them onto my eyes I could not believe how cool they were, they look exactly like in the picture above.
Something that I'd like to mention is that there is a big difference between the swatch from the site and how it looks on dark brown eyes, probably they swatched  on light blue or light green eyes, they don't mention.
I only shared my experience with them, just in case u guys have the same worries at some point, overcome them and try them on, you will not believe the difference they make and how natural they look from up close.

You can buy them here for 39 euro:

I got them from a Facebook website, for 110 ron+ shipping, someone in Romania who already had them in stock and so, they arrived in a couple of days. If I had placed the order on their website in Italy, it would have taken at least 2 weeks to get here.

Description:
Pack format: 2 lenses
Water content: 38%
Material: Polymacon
Base Curve: 8.6 mm
Diameter: 14.3 mm
Technology: Cast molding
Replacement: 3 months
---###---

Lentile Sweety Circle Green, achizitionate de pe site-ul: : http://lentiledecontact.net/sweety-circle-green la pretul de 81 ron;

 Lentile achizitionate de pe site-ul: http://lentiledecontact.net/sweety-circle-blue 
 Lentile de contact Sweety Circle Blue (Bescon) fara dioptrii, purtare anuala (12 luni)
Pret: 81 ron
Lentile achizitionate de pe: http://lentiledecontact.biz/tip/lentile-shine
Lentile de contact SHINE Gri Fusion fara dioptrii, recomandate pentru purtare anuala (12 luni)
Pret: 65 ron
Lentile achizitionate de pe: http://lentiledecontact.biz/tip/lentile-shine 
Lentile de contact SHINE Verde So Hot fara dioptrii, recomandate pentru purtare anuala (12 luni)
Pret: 65 ron

Lentile achizitionate de pe: http://www.contact-lentile.ro/catalog/detaliu/crazy-colourvue-2-lentile
Lentile de contact White Zombie fara dioptrii, recomandate pentru purtare anuala (12 luni)
Pret: 78 ron

 
Lentile achizitionate de pe: http://lentiledecontact.biz/tip/lentile-shine
Lentile de contact SHINE Albastru fara dioptrii, recomandate pentru purtare anuala (12 luni)
Pret: 65 ron

 

 

  

 

 


Totul despre lentilele de contact

Informatii obtinute de pe site-ul:
                                              http://lentiledecontact.biz/tip/solutii-si-accesoriiSuport lentile cilindric, 
pret: 3 ron                            Suport lentile rotund (clasic), pret 5 ron


             Solutie lentile de contact pentru curatarea, dezinfectarea si intretinerea lentilelor cosmetice. Pret 25 ron
         !!! Solutia trebuie aruncata dupa 4 luni de la desigilare, chiar daca n-a fost folosita complet.


 
Pentru a evita senzatia de discomfort, ar fi bine sa folositi picaturi pentru umezirea ochilor.


Aplicare lentile:

- Desigilati usor ambalajul lentilelor;- Deschideti capacele suportului de lentile, achizitionat separat, apoi turnati solutie in fiecare capacel;
-Va spalati pe maini cu apa si sapun, uscati mainele cu ajutorul unui uscator electric sau hartie, nu prosop, pentru a nu va ramane scame pe maini, pentru ca nu uitati ca orice urma de scama sau chiar o geana, va va incomoda foarte tare, veti simti o iritatie asupra ochiului;
- Incercati cu varful degetelor sa tranferati fiecare lentila din ambalajul original in fiecare capacel. Dupa cum ati vazut , fiecare capacel este inscriptionat cu “L” – de la cuvantul “left” (stanga) si “R” – de la cuvantul “right” (dreapta), asa ca este bine ca pe tot parcursul utilizarii lentilelor de contact cosmetice sa puneti inapoi in capacelul stang, lentila care a fost in ochiul stang, aceeasi regula aplicandu-se si pentru cea din capacelul drept. In cazul in care ati uitat acest aspect si le inversati, nu-i nimic ;) ! Insa incercati sa pastrati aceasta ordine.
FOARTE IMPORTANT PENTRU FEMEI: Trebuie sa fiti complet demachiate cand aplicati lentilele de contact si sa le scoateti inainte de demachiere!
2. Aplicarea lentilelor de contact
Aplicarea lentilelor este un procedeu relativ simplu  dupa cateva purtari, iar daca la prima incercare zaboviti mai mult in fata oglinzii, nu va ingrijorati pentru ca este perfect normal, toata lumea pateste acest lucru, inclusiv mie mi s-a intamplat, dar dupa 6 ani de experienta, acum pot spune ca sunt as! :)
Dupa ce ati citit in prealabil articolul anterior despre “sfaturi inainte de aplicarea lentilelor de contact”, luati lentila din suport cu varful degetelor foarte usor , pune-ti-o pe buricul degetului aratator, cu fata lentilei lipita de deget .
Stand in fata oglinzii, aduceti degetul cu lentila buclucasa spre ochi, incercati sa fixati cu privirea un punct de deasupra oglinzii, incercand sa introduceti lentila nu direct pe iris, ci sub el, este nevoie de cateva incercari pana sa reusiti, iar daca a trecut mai mult de un minut de cand va chinuiti, mai inmuiati putin in solutie lentila cu pricina, deoarece cu cat este mai umeda, cu atat se muleaza mai repede pe iris, iar daca se usuca devine rigida.
Dupa ce ati reusit s-o introduceti, inchideti ochiul si masati cu buricul degetului usor pupila, permitand lentilei sa ajunga la iris sau indreptati privirea spre un punct de sub oglinda sau chiar aproape de podea, pentru a ajunge cu irisul in dreptul lentilei.
Mai jos gasiti cateva poze care  arata ceea ce v-am descris mai sus:
3. Scoaterea lentilelor de contact
Este bine de stiut ca scoaterea lentilelor de contact este un procedeu mult mai simplu decat aplicarea, astfel:
recititi “sfaturi inainte de aplicarea lentilelor de contact” si urmati-le foarte bine, apoi deschideti larg ochiul, iar cu varful degetelor foarte usor, fara a folosi prea mult unghiile (pentru ca exista riscul de rupere a lentilei), apucati lentila din mijloc si o trageti foarte usor din ochi, apoi o puneti imediat in suport, fara a o zgaria sau strange prea tare.

Procesul de scoatere a lentilei:
4.Curatarea lentilelor de contact
Imediat dupa scoaterea din ochi scufundati-le bine in solutie, apoi luati pe rand cate o lentila, o puneti in interiorul palmei si turnati peste ea solutie de intretinere, iar cu degetul aratator o frecati bine cu miscari circulare, insa avand grija sa n-o rupeti sau s-o zgariati cu unghiile. La fel procedati si cu cealalta.
Din nou, luati lentilele si le masati foarte bine cu degetul mare pe ambele parti, apoi le introduceti in capacelele din suport, adaugati peste din abundenta solutie si inchideti capacelele. Pana la urmatoarea folosire vor sta bine mersi in suport.
Important! In cazul in care nu le purtati  des , repetati procedeul de curatare saptamanal, pentru ca orice tip de lentile de contact se uzeaza mai repede din cauza evaporarii solutiei din suport.
Mai jos aveti si imagini cu indrumarile de mai sus:
5.  Sfaturi despre lentile de contact colorate
 • Un sfat valabil pentru femei, pentru ca este esential : inainte de a va aplica lentilele  trebuie sa fiti complet demachiate si va demachiati dupa ce le scoateti din ochi !
 • Bineinteles ca daca v-ati achizitionat lentile de contact , a trebuit sa va luati si solutie de curatare, recomandarea mea ar fi sa aruncati solutia dupa 3 luni de la desigilare, chiar daca n-ati utilizat toata cantitatea. Pentru in aceste 3 luni isi pierde din proprietati si nu mai este la fel de eficienta.
 • Foarte important: este absolut interzis sa dormiti cu lentile in ochi. Aceste lentile colorate sunt doar pentru a va imbunatati aspectul fizic, asadar folositi-le doar in scopul pentru care au fost fabricate.
 • Exact cum v-am spus si in articolul despre curatarea lentilelor de contact, chiar daca nu le folositi des, schimbati-le solutia din suport saptamanal, pentru ca in caz contrar tot lichidul din suport se va evapora si cand va va fi lumea mai draga veti constata ca lentilele s-au uscat si sunt irecuperabile, daca totusi mai au o speranta mica de viata, manevrati-le cu grija sau completati cu solutie din abundenta si lasati-le in acest fel cateva ore, apoi daca au redevenit moi curatati-le cu foarte mare grija!
 • Evitati contactul lentilelor cu apa.
 • Daca ati ramas fara solutie de curatare, folositi ser fiziologic, sub nici o forma nu folositi apa simpla!
 • Nu este indicat sa folositi lentilele atunci cand aveti ochii obositi, pentru ca o sa va usture.
 • Nu este indicat sa tineti lentilele mai mult de 8 ore in ochi.
 • Trebuie sa respectati numarul de purtari al lentilelor si sa nu-l depasiti, chiar daca sunt inca in valabilitate.


Aici aveti un tutorial pe youtube unde puteti vedea exact cum se aplica lentilele de contact:

                   http://www.youtube.com/watch?v=0-LzBpP7SDI&feature=player_embedded#!
               Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...