About Me


Atentie !!!
Persoanele de gen masculin vor ramane traumatizate de urmatoarea poveste, mai ales daca isi regasesc aleasa printre randuri !

Povestea inceputurilor mele

        [... A fost o data ca niciodata, o fata inocenta... ce utiliza cu sarguinta numai produse de la Avon si de la Oriflame. 
         Intr-o buna zi, din iubirea pentru machiaje si din respectul ce-l purta pentru firma SEPHORA, copila s-a hotarat sa faca pasul cel mare, infaptuit de orice domnisoara respectabila si sa se ´infrupte din bunaciunile´ acestui lant de magazine. Nemaistand pe ganduri, a patruns in ¨Universul Machiajelor¨ cu sufletul plin de emotie nemarginita si cu bugetul limitat, nefiind pregatita pentru ´plimbarea zbuciumata in acest roller-coaster´. 
      Trecand printre zecile de rafturi pline cu minunatii ale caror trademark-uri dau dependenta si... facandu-si iluzii desarte ca ¨- Poate data viitoare o sa imi iau si eu...¨, dintr-o data observa niste ´tocuri´ Louboutin si genti ale caror firme nici nu indraznea sa le priveasca prin vitrine, inghesuindu-se la un stand  de machiaje si cosmetice. In acel moment, privirea i-a ramas atintita pe cuvantul SALES si parca aflata in transa, s-a simtit atrasa catre iluzia inexorabila de GRATUIT ce i se tavalea la picioare.  
         Cuprinsa de ardoarea de a se darui tentatiei decadente pentru o ´farama de frumos ieftin´ a inceput sa isi faca loc printre panterele care oricum isi permiteau sa cumpere la pret intreg si sa inspecteze cu repeziciune ´bombonicile´ ce asteptau nerabdatoare sa fie luate acasa si savurate cu respectul cuvenit. Fermecata de produsele la super oferta a inceput sa aseze cu tandrete in cosulet o multitudine de produse pe care le-a considerat a fi indispensabile. 
         Inca aflata in transa generata de achizitionarea nenumaratelor ´dulciuri fine´ cu brand renumit, ajunge la casa, descopera ca si-a depasit bugetul alocat pentru cosmetice pe luna respectiva si se vede nevoita sa atace cu salbaticie ultima farama de ´economie´ pastrata cu atata grija pe cardul de credit, NUMAI pentru situatii de urgenta. 
       Intelegand prin ce chinuri trece domnisoara, doamna de la casa ii ofera in dar o mostra de parfumel ca sa-i insenineze zilele ce vor urma... mai mult ca sigur, pline de remuscari, regrete, cainta...  pana data viitoare cand sevrajul o va impinge sa mai guste o picatura din ´dieta de lux´... 
         Si-asa mi-am facut un asternut de nuiele si v-am spus povestea inceputurilor mele. ]


Ma puteti contacta pentru colaborari sau... doar intrebari, 
pe adresa: laura_cojocaru2011@yahoo.com 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...